Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? We helpen u graag

Welkom bij Colgate-Palmolive Contact Ons Pagina. Voordat u een vraag of opmerking indient, wilt u svp het volgende in overweging nemen:

Is er sprake van een medische noodsituatie, neem svp contact op met uw huisarts of ziekenhuis.

Bij melden van een bijwerking of neveneffect van één van onze producten? Bel ons aub op: 00 800 321 321 32

*Geeft een verplicht veld

Waarom hebben wij dit nodig? (Leeftijd)

Wij verzamelen uw leeftijdsgroep voor analyse en statistische doeleinden. Wij zijn ook verplicht om deze informatie vast te leggen wanneer u een onverwachte reactie ervaart op één van onze producten.

Waarom hebben wij dit nodig? (Geslacht)

Wij verzamelen het geslacht voor analyse en statistische doeleinden. Wij zijn ook verplicht om deze informatie vast te leggen wanneer u een onverwachte reactie ervaart op één van onze producten.
Voer een geldig e-mailadres in

Waarom hebben wij dit nodig?

Waar staat de EAN code? Deze code staat vermeld onder de streepjes. Let op: Op de meeste Colgate tandpasta tubes staat de EAN code niet vermeld op de tube; deze staat vermeld op het omdoosje, daarom is een complete productnaam zeer behuplpzaam om ervoor te zorgen dat wij u kunnen voorzien van gemakkelijke en snelle service. Waarom hebben wij de EAN code nodig? Wij hebben deze informatie nodig om u van dienst te kunnen zijn met het specifieke product waar u over schrijft. Het is echter geen vereiste informatie, het zal onze respons alleen versnellen wanneer wij deze informatie van u ontvangen.
Dit veld is verplicht

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem telefonisch contact met ons op op 00 800 321 321 32. Snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen of een probleem te melden

Ben je woonachtig buiten Nederland? Bekijk de lijst voor andere landen